Meniu Bufet suedez

Gustari reci:
– tartine cu icre;
– tartine cu pasta de batog afumat;
– tartine cu salata de vinete;
– tartine cu pasta de branza picanta;
– rulada de curcan cu ou de prepelita;
– rulada din carne de pui cu legume asortate;
– rulada din carne de vita cu crema de babic;
– rulada de spanac cu crema de branza ;
– rulada de cascaval cu struguri ;
– sortimente de branzeturi romanesti ;
– bilute din branza de burduf cu boia ;
– bilute din urda cu marar ;

Fel de baza:
– ficatei de pasare cu bacon;
– minifrigarui din piept de pui;
– minifrigarui de porc;
– minifrigarui de vita;
– carnaciori de casa;
– chifteluteccu corn flacks;
– gujon de salau;

Salate:
– salata de muraturi asortate;
– salata de ardei copti;

Garnituri :
– cartofi la cuptor cu rozmarin;
Produse de panificatie:
– painica alba de casa ;

Desert:
– fructe asortate;
– miniplacintele cu mere si nuca;
– miniplacintele cu branza si stafide;

Bauturile se pot servi a la carte sau conform unui pachet de bauturi ce poate fi stabilit dinainte.

* Bufetul suedez se organizeaza pentru minim 100 persoane;

Pret: 26 euro / meniu / persoana


® Restaurant Voievodal Baneasa

 

Facebook